Само тази седмица. Безплатна Доставка на всички поръчки над 100.00 лв.

Т: 0877 855 803

КОГАТО ИЗБИРАМЕ СРЕБЪРНИ ОБИЦИ

Jan 16, 2021
0 Коментари

Какво трябва да знаете, когато избирате сребърни обеци?

Бижутерийната мода е доста динамична и непрекъснато ни предлага нови и нови решения. Но бижутата, изработени от благородни метали едва ли някога ще излязат от мода. Например, сребърните бижута. Веднъж закупени, те ще служат вярно на своята собственичка до края на живота й, а след това ще се превърнат в семейна ценност, която да се предава от поколение на поколение.

 

Уникалността на сребърните обеци се крие във факта, че най-често те са ръчно изработени от майстори бижутери. А и благодарение на високите си физически и естетически характеристики среброто позволява реализацията дори на най-дръзките модни идеи.

 

Магията на сребърния блясък

 

Добре подбраните сребърни обеци могат да подчертаят деловия стил през деня, да добавят нотка на блясък и елегантност към вечерния тоалет, а на специални събития са в състояние да подсилят по невероятен начин празничното ви настроение. Ако искате да подчертаете благородството им, може да изберете такива сребърни обеци, които са инкрустирани със скъпоценни камъни.

 

Как да съчетаваме сребърните обеци?

 

Те са подходящи за всички жени. Могат да подчертаят нежната порцеланова кожа и да подсилят блясъка на дамите, с по-тъмен тен. Същевременно подхождат на дами с всеки цвят на косата и очите, затова се считат за напълно универсално бижу, което си струва да добавим към колекцията си.

 

Ако сребърните обеци са инкрустирани със скъпоценни камъни, то цветът на камъните е перфектно решение за подчертаване блясъка на очите – синеоките дами могат да изберат сини, а дамите с кафяви очи – бели, зелени или червени, варирайки умело с нюансите, за постигане на перфектен резултат.

 

Избор на сребърни обеци според формата на лицето

 

Когато избирате бижута, не забравяйте, че формата на обеците винаги трябва да е в хармония с формата на лицето. Големите обеци, например, са чудесен избор за овалното лице. За по-пухкави дами се препоръчват дълги обеци с удължени форми. Колкото по-дълги са те, толкова по-добре, тъй като визуално издължават лицето. Жените с по-тясно лице пък може да заложат на къси кръгли обеци, във формата на копчета  – поставени на нивото на бузите, те визуално ще закръглят и лицето, за да го доближат до перфектния овал.

От друга страна, за дамите с квадратни форми на лицето се препоръчва избора на по-сложни дизайни, например, сребърни обеци с геометрични фигури. Щастливките с овално лице могат спокойно да експериментират с  разнообразни форми и размери, защото на такова лице подхождат всякакви модели обеци.

Свързани продукти

Няма коментари