Начини на доставка

Пратките се изпращат чрез куриерска фирма Speedy http://www.speedy.bg/

Цена на доставка

Стандартна цена на доставка (извън периода на промоция):

Поръчки под 100лв. - цена се изчислява на база тарифите на куриерската фирма

Поръчки над 100лв. - БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

 

Ние предлагаме услуга тест и проверка на пратката. Ако продуктът не отговаря на вашите очаквания, можете да го върнете в рамките на 14 дни от датата на получаване.

Върнатите продукти не трябва да носят следи от употреба, да бъдат в оригинална опаковка и с оригинален етикет, сертификат за качество и фактура.

 Време за доставка

Обичайните сроковете за доставка на поръчани чрез онлайн магазина стоки са следните:

За стоки, поръчани до 17:30 часа българско време - 2 работни дни, считано от деня, следващ деня в който е потвърдена поръчката.

За стоки, поръчани след 17:30 часа българско време - 3 работни дни, считано от деня следващ деня в който е потвърдена поръчката.

Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници.

Консултантите в електронния магазин използват за извършване на доставки услугите на куриерска фирма "Спиди", като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен, или е служебен) или до офис на куриерска фирма „Спиди“ в съответния град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма "Спиди", така че да получи в срок стоката, ако е избрал тази опция, Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка.

В повечето случаи куриера ще информира получателя, но ние не можем да гарантираме това - куриерът няма такова задължение.