Връщане на стоки

ИСКАТЕ ЛИ ДА ВЪРНЕТЕ ПРОДУКТА? НЕ Е ПРОБЛЕМ! 

Имате право без да дължите обезщетение или неустойка и без да посочвате причина, да се откажете от сключения договор в срок от 14 /четиринадесет/ дни, считано от датата на приемане на стоката чрез единния формуля за отказ от договора /чл.45, ал.1 от Условията за ползване/.

Не е нужно да посочвате причината за връщането (отказа), въпреки че ще бъдем благодарни за такава информация - ще я използваме, когато формираме предложенията на магазина и подобряваме неговата дейност.

Върнатите продукти не трябва да носят следи от употреба, да бъдат в оригинална опаковка и с оригинален етикет. 

Времето за ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СУМАТА може да варира от 5 до 14 дни, от момента в който връщането е прието на долу посоченият адрес.

Възстановяването на сумата е по посочената от вас банкова сметка, във формуляра за връщане.  

ВРЪЩАНЕ ЗА СОБСТВЕНА СМЕТКА - СТЪПКА ПО СТЪПКА

1. Попълнете формуляра за връщане който сте получили заедно с поръчката или го изтеглете от Приложение 1 от Общите условия.

2. Не сте длъжни да попълвате и изпращате формуляра за отказ от договора или друго недвусмислено изявление по електронен път на адрес info@twinsjewelry.bg

3. Опаковайте продукта за връщане (ще бъдем благодарни, ако той ще бъде в оригиналната опаковка на производителя) и прикрепете към пратката формуляра за връщане.

 

Молим да изпратите вашата пратка за връщане на адрес:

Пловдив, бул. Освобождение № 32, ет.3, оф.34

Получател: ЕС ЕНД ДЖИ ДИСТРИБЮШЪН ООД

 

ЗАПОМНЕТЕ:

Връщането е за Ваша сметка. Този разход не се възстановява.

Не ни изпращайте пратки "с наложен платеж" - нямаме техническа възможност да получим такъв пакет.

За по-голяма сигурност и бързина на доставката, ние Ви препоръчваме връщането на стоки с куриер или използването на пощенска опция "Потвърждение на доставка/Препоръчана пратка".

Молим да изисквате потвърждение, при връщането на пратки и да пазите номера на товарителницата, който ще получите!