Ние сме две близначки, които природата е създала толкова еднакви, което ни прави и толкова уникални. Водени от максимата на Коко Шанел, че "за да те забележат трябва да си различен" и от страстта ни към бижутата, решихме да вложим тази наша уникалност в бижута, които носени от своята притежателка ще я направят да изглежда и да се чувства два пъти по-уникална. 

Заповядайте в нашия свят на бижутата TWINS, за да откриете многообразие от бижута изработени с висококачествени материали - сребро 925, кубични цирконий и кристали. Грижливо подбирани сред нашите бижута може да откриете пръстени, колиета, обици, гривни и талисмани. При избора на всяко едно от тях е вложена много страст и любов, за да бъде създадено и достигне до вас.

Поставяйки в центъра на всичко това жените, нашата мисия е чрез нашите бижута, да вдъхнем усещането във всяка една от тях, че тя е уникална и неповторима. 

Ако все още не сте ни последвали в Instagram или Facebook - време е да го направите. Там ще имате възможност да следите от близо дейността ни, нашите бижута , горещи новини и промоции.


ХоХо 

Екипа на Twins